Undgå at betale for meget hos bedemanden i Aabenraa og omegn

Selv i Aabenraa og i byerne omkring kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden. Da en begravelse i forvejen er en kostelig affære med blomster, gravsted, gravsten og dødsannonce udover bedemandens ydelser, kan det gøre en betydelig forskel at undersøge bedemændene.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvilken bedemand er bedst for dig i Aabenraa og omegn?

For at vælge den bedste bedemand i Aabenraa og omegn, så skal mange forskellige faktorer vurderes. Unikke ønsker og din økonomiske situation er vigtige at forholde sig til således, at du ikke ender op med en bedemand, som ikke lever op til dine forventinger. 

Fordi de fleste pårørende har begrænset erfaring med bedemænd, kan det være svært at vurdere, hvilken bedemand, der yder den bedste service. Derfor har vi vurderet bedemænd i hele landet - du kan læse mere her på hjemmesiden.

I den anledning kan du tage en helt uforpligtende snak med en af vores rådgivere, så du kan få anbefalet en bedemand, som kan leve op til dine forventninger. 

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Aabenraa - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot