Undgå at betale for meget hos bedemanden i Aabybro og omegn

Hvad mange pårørende ikke ved er, at prisforskellen på to bedemænd kan variere rigtig meget. Du skal derfor være godt orienteret inden du træffer en beslutning, der kan blive unødigt dyr.

Når du arrangerer en komplet begravelse, skal du være opmærksom de udgifter, der kommer udover selve bedemanden – dette være sig til indkøb blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre. Med disse ekstra udgifter kan beløbet hurtig ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. For at du får mest ud af dine penge og den bedst mulige service, anbefaler vi dig at ringe til en af vores hjælpsomme rådgivere, så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rette bedemand i Aabybro og omegn.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Aabybro og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand i Aabybro og omegn skal jeg vælge?

En begravelse er en kompleks størrelse, da der er mange beslutninger at træffe – kombineret med mange pårørendes manglende eller lille erfaring med hensyn til valg af bedemand, bliver det ofte til en endnu mere uoverskuelig opgave.

Dine særlige ønsker er naturligvis i fokus, men også din økonomiske situation spiller ind, når du skal vælge en bedemand – du skal her være opmærksom på, at det kan være en fordel for dig at lede efter bedemænd udenfor Aabybro. Disse kan være både bedre og billigere og du risikerer ikke blot at træffe din beslutning på baggrund af prisforskelle, men sikrer at du får dine behov opfyldt.

Det kan føles svært at skulle bedømme de forskellige bedemænd og deres tilbud – særligt når der er mange at vælge imellem. I denne forbindelse tilbyder Begravelsesguiden dig gratis rådgivning, når du har behov for det.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Aabybro - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen