Undgå at betale for meget hos bedemanden i Aakirkeby og omegn

Mange pårørende ved ikke, at prisforskellen på to bedemænd kan variere rigtig meget. Du skal derfor være godt orienteret inden du træffer en beslutning, der kan blive dyrere end højst nødvendigt.

Ved en komplet begravelse, må du ikke glemme de udgifter, der opstår udover selve bedemanden – dette være sig til indkøb blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre. Med disse ekstra udgifter kan det endelige beløb hurtig ende mellem 30.000 og 50.000 kr. For at du får mest ud af dine penge og til og med en god service, anbefaler vi dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere, der kan hjælpe dig med at finde den rigtige bedemand i Aakirkeby til dine behov.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Aakirkeby og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand i Aakirkeby og omegn skal du vælge?

En begravelse er en kompleks størrelse, da der er mange ting at tage stilling til – kombineret med mange pårørendes ofte manglende erfaring med hensyn til valg af bedemand, bliver det ofte til en endnu vanskeligere opgave.

Dine unikke ønsker er naturligvis af stor betydning, men også din økonomiske situation spiller ind, når du skal vælge en bedemand – du skal i denne forbindelse være opmærksom på, at det kan være fordelagtigt for dig at undersøge bedemænd udenfor Aakirkeby. Disse kan nemlig være både bedre og billigere for dig.

Det kan føles svært at skulle bedømme de forskellige bedemænd og deres tilbud – særligt når der er mange at vælge imellem. I denne forbindelse tilbyder Begravelsesguiden dig gratis rådgivning, når du har behov for det.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Aakirkeby - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat