Undgå at betale for meget hos bedemanden i Aalestrup og omegn

Her på vores side kan du læse, at det ikke er atypsik at se store prisforskelle på forskellige bedemænd. Når du undersøger bedemænds priser i Aalestrup, kan du altså opleve stor variation. 

Vi anbefaler derfor, at du bruger lidt ekstra tid på at finde ud af, hvilke bedemænd du har til rådighed i Aalestrup og området omkring. Hjælpen er nær og hvis du kunnne tænke dig, så ring og få en snak med en af vores dygtige rådigivere, hvis tvivlen skulle ramme dig. 

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Aalestrup og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand bør du vælge?

Planlægningen af en begravelse kan virke både svær og uoverskulig, samtidig har ikke mange pårørende særlig stor erfaring med den opgave det er. Derfor har valget af den rigtige bedemand stor betydning, fordi der er mange ting at forholde sig til i forbindelse med en begravelse. 

Det er vigtigt at du har din økonomiske situation og dine specifikke ønsker i mente når du vælger en bedemand. Det må derfor frarådes udelukkende at sammenligne priserne på de lokale bedemænd i Aalestrup og ud fra det vælge den billigste. Dette kan føre til et ikke tilfredstillende samarbejde, der desværre oftes først opdages for sent og ikke kan gøres om. En god idé ville være at lede efter en bedemand udenbys, da det kan føre til, at du finder en bedemand, der kan opfylde lige præcis dine krav

Det kan være svært at beslutte sig ud fra de mange valgmuligheder og derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning, når behovet opstår.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Aalestrup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat