Undgå at betale for meget hos bedemanden i Aarestrup og omegn

Det er vigtigt at holde sig for øje, at bedemænds priser kan være meget forskellige i Arestrup og omegn. Det er derfor vigtigt at starte processen med, at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Udover prisen for bedemandens arbejde kommer der ofte en række udgifter oveni, som du ikke må glemme – dette være sig til blomster, gravsten, gravplads, indrykning af dødsannonce med videre. Disse tillægelementer har den betydning , at den samlede pris for en begravelse hurtigt kan ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Derfor anbefaler vi dig at kontakte en af vores dygtige rådgivere, så vi kan hjælpe med at finde den rette bedemand til dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Aarestrup og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand bør du vælge?

Det er helt naturligt, at det kan føles som en svær opgave at skulle vælge bedemand. Mange pårørende har ikke megen erfaring på området og ender derfor med blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd – dette kan dog desværre medføre, at valget i nogle tilfælde falder på en bedemand, som ikke lever op til dine forventninger. 

Ønskerne for begravelsen, samt din økonomiske situation påvirker naturligvis hvilken bedemand i Aarestrup, der er dig bedst tjent. Vær' derfor opmærksom på, at det også kan være fordelagtigt at lede efter bedemænd udenbys, da disse kan være både billigere og bedre for din situation.

Valget af bedemand kan imidlertid blive endnu mere uoverskueligt, når man står overfor adskillige valgmuligheder, der er svære at sammenligne. Vi sidder derfor klar til at hjælpe dig med at finde den rette bedemand. 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Aarestrup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat