Undgå at betale for meget hos bedemanden i Aars og omegn

Du kan komme til at betale mange tusinde kroner i overpris for en bedemand, hvis du ikke sammenligner priser, før du tager en beslutning. Det er derfor vigtigt ikke blot at vælge den første og "bedste" bedemand du finder.

En begravelse er i forvejen en dyr affære, som sammenlagt kan løbe op i 50.000 kr. når du lægger ekstra udgifter som blomster, gravsten, kiste eller urne, gravsted og dødsannonce sammen. Det kan derfor betale sig at undersøge, om du betaler overpris for en bedemands ydelser.

Vær desuden opmærksom på, at det måske kan svare sig at bruge en udenbys bedemand, som kan være både bedre og billigere end din lokale bedemand. Vi har samlet priserne på alle bedemændene i dit lokalområde, så vi kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din økonomiske situation.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Aars og omegn på 71 71 11 00.

Hvordan vælger jeg en bedemand i Aars om omegn?

Det er ikke kun prisen, der spiller ind, når du skal finde den rigtige bedemand. Når du vælger en bedemand i Aars, kan det være en god idé, at sikre sig, at bedemanden er den rette for dig. Det opdages desværre som regel først når skaden er sket, at bedemanden ikke overholder dine ønsker. Det kan være svært at finde oplysninger om en bedemands ry, så vi har samlet bedømmelser af bedemænd i hele landet, så du kan undgå en dårlig oplevelse, når du skal arrangere en begravelse.

De fleste pårørende har enten ingen eller meget lidt erfaring med bedemænd og det kan derfor være svært at vide hvilken bedemand, der er den bedste for dig. Der er mange faktorer, der spiller ind såsom din økonomi og dine unikke behov. Hvis du også har svært ved at finde den helt rigtige bedemand for dig, kan du ringe til en af vores rådgivere og få hjælp.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Aars - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat