Undgå at betale for meget hos bedemanden i Årslev og omegn

Selv i Årslev og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Du bør desuden være opmærksom på ekstra udgifter såsom blomster, gravsten, gravsted og dødsannoncer. En komplet begravelse kan altså koste i omegnen af 50.000 kr., hvis du hyrer en af de dyrere bedemænd. Det kan derfor hurtigt svare sig, at undersøge prisforskellen på bedemændenes ydelser. Er du i tvivl om priserne for dine lokale bedemænd kan du ringe og tage en uforpligtende snak med os.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Årslev og omegn på 71 71 11 00.

Hvordan vælger jeg en kompetent bedemand i Årslev og omegn?

Den bedste bedemand afhænger af dine specifikke ønsker og din økonomiske situation. Det er ikke kun prisen, du bør tage hensyn til, men også kompetencerne for din bedemand i Årslev. Vælger du den forkerte bedemand, kan du komme til at betale for en begravelse, der ikke lever op til dine ønsker. 

Da de fleste pårørende har ingen eller meget lidt erfaring med bedemænd, kan det være en noget nær umulig opgave at finde frem til den rigtige bedemand på egen hånd. Derfor sidder vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige bedemand til lige netop din situation. Ring og tag en snak med en af vores rådgivere og så vil vi hjælpe dig med at finde den bedste bedemand til din situation.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Årslev - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat