Undgå at betale for meget hos bedemanden i Aarup og omegn

Du skal være opmærksom på, at bedemænds priser kan være meget forskellige i Aarup og den omkringliggende egn. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret og forberedt om hvad det koster at gå til bedemanden inden du gør det.

Udover prisen for bedemandens arbejde kommer en række udgifter du ikke må glemme. Her kan nævnes: blomster, gravsten, gravplads, indrykning af dødsannonce med videre. Alt i alt betyder dette, at den samlede pris for en begravelse hurtigt kan ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Derfor anbefaler vi dig at kontakte en af vores dygtige rådgivere, så vi kan hjælpe med at skabe klarhed og i den forbindelse med, at finde den rette bedemand til dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvilken bedemand bør du vælge?

Det er de færreste pårørende, der har nogen særlig erfaring med at vælge bedemand, så du er ikke alene, hvis opgaven virker svær og tidskrævende. Dog er den rigtige bedemand af stor betydning, da der er adskillige ting at tage stilling til i forbindelse med en begravelse.

Din økonomiske situation og særlige ønsker for begravelsen er naturligvis vigtige overvejelser at have med i planlægningen – derfor må det i de fleste tilfælde frarådes blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd i Aarup og vælge den billigste. Dette kan føre til et utilfredsstillende samarbejde, der ikke kan gøres om. Derfor kan det imidlertid være en god idé at lede efter bedemænd lidt længere væk, da dette ikke kambulerer med pris og hvor du får en bedemand, der kan opfylde lige netop dine behov.

Vi er dog godt klar over at med en større række af valgmuligheder kan det være endnu sværere at beslutte sig og derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning, hvis behovet opstår. 

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Aarup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot