Undgå at betale for meget hos bedemanden i Agerbæk og omegn

Selv i samme by kan man møde store prisforskelle hos bedemændene. Det er derfor vigtigt at du er godt informeret inden du beslutter dig.

Du skal samtidig huske på, at bedemanden ikke er den eneste udgift i forbindelse med en komplet begravelse – typisk skal der købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce med videre, hvorfor det endelige beløb hurtigt ender i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vores rådgivere sidder klar med gratis hjælp og vejledning, når du skal vælge bedemand – ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Agerbæk og omegn

Som pårørende kan det virke uoverskueligt at sammenligne adskillige bedemænd og vurdere hvilken, der er bedst for netop dig– derfor ender mange pårørende med blot at vælge den billigste lokale bedemand, men dette kan dog ikke anbefales. Man kan være uheldig at vælge en bedemand, der ikke lever op til forventningerne, hvilket først opdages, når skaden er sket.

Vi opfordrer dig derimod til at være opmærksom på bedemænd udenfor Agerbæk, da disse kan være bedre til at opfylde dine behov og oven i købet vise sig at være billigere og behageligere.

Det er de færreste pårørende, der har erfaring med at vælge bedemand, men dine specielle ønsker for begravelsen og din økonomiske situation påvirker naturligvis valget. Den rette bedemand er af stor betydning, da der er mange ting at tage stilling til i forbindelse med en begravelse.

Du er altid velkommen til at ringe til os og få hjælp til at vælge den rette bedemand i din situation. 

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Agerbæk - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat