Undgå at betale for meget hos bedemanden i Agersø og omegn

Begravelsesguidens erfaringer viser, at der i samme by kan være store prisforskelle imellem bedemændene. Vi anbefaler dig i denne forbindelse at være godt orienteret inden du vælger en bedemand i Agersø.

Bedemanden er ikke den eneste udgift du skal huske at tage højde for – der skal typisk købes blomster, gravsted, gravsten, indrykkes dødsannonce med videre, hvilket gør at den totale pris snildt kan ende mellem 30.000 og 50.000 kr. Du er derfor altid velkommen til at ringe til en af vores rådgivere, der kan besvare dine spørgsmål.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Agersø og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Agersø og omegn

Der kan være ganske stor forskel på diverse bedemænd og det kan derfor ikke anbefales blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og ringe til den billigste. Man kan desværre være uheldig og opleve bedemanden ikke lever op til forventningerne.

Derimod kan det være en god idé at lede efter bedemænd udenfor Agersø, da du her kan finde en, der er både bedre og billigere for dig at samarbejde med.

Hvilken bedemand, der er bedst for dig, kommer blandt andet an på dine særlige ønsker for begravelsen og din økonomiske situation. En begravelse er en kompleks størrelse, så den rigtige bedemand er af stor betydning. Vi sidder derfor klar til at hjælpe dig med at finde den rette bedemand. 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Agersø - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat