Undgå at betale for meget hos bedemanden i Aggersund og omegn

Vores erfaringer viser, at bedemænd kan have store prisforskelle, og det er derfor vigtigt at være godt informeret inden du beslutter dig for en bedemand i Aggersund.

Ved en komplet begravelse er bedemanden ikke den eneste udgift – typisk skal der købes blomster, gravsted, gravsten, indrykkes dødsannonce og så videre, hvorfor den totale pris ofte ender i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Du er naturligvis altid velkommen til at ringe til en af vores kompetente rådgivere, der kan hjælpe dig i lige netop din situation.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Aggersund og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Aggersund og omegn

Der kan være stor forskel på bedemænd og deres kompetencer - det må derfor frarådes blot at indsamle og sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste. Man kan desværre være uheldig at vælge en bedemand med et dårligt ry i branchen, der ikke lever op til forventningerne, hvilket typisk først opdages, når skaden er sket.

Vi anbefaler dig derimod at undersøge bedemænd udenfor Aggersund, da disse kan være både bedre, billigere og behageligere for dig at samarbejde med.

Hvilken bedemand, der er bedst for dig, påvirkes blandt andet af dine specifikke ønsker for begravelsen samt din økonomiske situation. En begravelse er en kompleks størrelse, da der er adskillige ting at tage stilling til, så den helt rigtige bedemand er af stor betydning.

Vi sidder derfor klar til at hjælpe dig med at finde en bedemand der passer til dine behov. 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Aggersund - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat