Undgå at betale for meget hos bedemanden i Albæk og omegn

Prisen på en bedemand og dennes ydelser kan variere ganske meget, hvilket du vil kunne læse dig frem til her på siden. Derfor er det vigtigt at du er opmærksom, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr og her kan Begravelsesguiden være til din hjælp.

Desuden skal du huske på, at en komplet begravelse også indebærer udgifter til eksempelvis indkøb af blomster, gravsten, gravplads og indrykning af dødsannonce – alle disse udgifter kan tilsammen løbe op i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig derfor at ringe til en uforpligtende snak med en af vores rådgivere, inden du kontakter en bedemand i Albæk.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Undgå den dyreste bedemand i Albæk og omegn

Vi er naturligvis indforståede med, at det kan virke som en vanskelig opgave at vurdere adskillige bedemænd – særligt hvis man ikke har megen erfaring med det. Hvilken bedemand der er bedst for dig, kommer an på hvilke unikke ønsker du har og hvordan din økonomiske situation ser ud.

Det kan virke nemt og fristende blot at sammenligne priserne på bedemændene i Albæk og vælge den billigste, men det kan desværre føre til et skuffende samarbejde, hvis bedemanden ikke lever op til forventningerne. Det kan imidlertid være fordelagtigt for dig at lede efter bedemænd udenbys – disse kan være både bedre og billigere for dig.

Det kan virke som en svær opgave at skulle beslutte sig for en bedemand – især hvis man står overfor mange valgmuligheder. Derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning, så du ender med den bedst mulige bedemand. 

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Albæk - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot