Undgå at betale for meget hos bedemanden i Albertslund og omegn

Bedemændene i Albertslund og omegn har vidt forskellige priser, og det er derfor vigtigt at du ser dig godt for, før du beslutter dig for hvilken bedemand du vil benytte. Det kan føles som en uoverskuelig process, når man sidder og kigger på bedemændenes hjemmesider, og ikke kan finde hoved og hale i hverken priser eller ydelser.

Ud over udgifterne til bedemanden, er det også vigtigt at huske på at der er en lang række tillægsprodukter som man også skal huske at tage stilling til. Dette kan være gravsten, gravplads, dødsannoncer og blomster. En begravelse kan med disse ydelser nemt komme til at koste mellem 30.000 kr. og 50.000 kr. Vi råder derfor alle til at tage en uforpligtende snak med en rådgiver før man tager kontakt til sin lokale bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Albertslund og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand bør du vælge I Albertslund og omegn?

Det er ikke altid nemt at vurdere hvilken bedemand der passer bedst til ens behov. En begravelse kan være et forvirrende arrangement at holde styr på uden erfaring. Dine økonomiske overvejelser har derfor stor betydning for dine ønsker til arrangementet.

Eftersom pårørende ikke har erfaring med at arrangere begravelser kan det ikke anbefales selv at stå for indhentning af tilbud da disse kan være svære selv at sammenligne og vurdere. Vi anbefaler derfor at kontakte Begravelsesguiden når man skal vælge bedemand. Ellers kan man risikere at det ender med at man først længere henne i processen opdager at den valgte bedemand ikke lever op til forventningerne.

Det er derfor desværre mest normalt at vælge den lokale bedemand, som ligger placeret tættest på selvom den bedemand hverken behøver have den højeste kvalitet eller den bedste pris. Netop derfor har Begravelsesguiden har vurderet landets bedemænd. Og vi sidder klar til at rådgive dig når du skal vælge din næste bedemand.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Albertslund - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat