Undgå at betale for meget hos bedemanden i Algestrup og omegn

Prisen på en bedemand kan variere temmelig meget, hvilket du formentlig hurtigt vil opdage. Det er derfor vigtigt, at du er opmærksom, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr og her kan Begravelsesguidens rådgivere være til din hjælp.

Desuden skal du huske at tage højde for, at en komplet begravelse også indebærer udgifter til eksempelvis indkøb af blomster, gravsten, gravplads, indrykning af dødsannonce med videre – alle disse udgifter kan hurtigt løbe op i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig derfor at ringe til en gratis og uforpligtende snak med en af vores dygtige rådgivere, inden du kontakter en bedemand i Algestrup.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Algestrup og omegn på 71 71 11 00.

Den rigtige bedemand i Algestrup og omegn til dig

Vi er naturligvis indforståede med, at det kan føles som en uoverskuelig opgave at vurdere flere forskellige bedemænd – særligt hvis man som pårørende ikke har erfaring med det. Hvilken bedemand der er mest optimal for dig, kommer an på hvilke særlige ønsker du har til begravelsen og hvordan din økonomiske situation ser ud.

Det kan virke nemt blot at sammenligne priserne på bedemændene i Algestrup og vælge den billigste, men det kan desværre føre til et skuffende samarbejde, hvis bedemanden ikke lever op til forventningerne. Det kan imidlertid være en god idé at lede efter bedemænd udenbys – disse kan være både bedre og billigere for dig.

Det kan være en svær opgave at skulle beslutte sig for en bedemand – især hvis man står overfor adskillige valgmuligheder. Derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning, så du ender med den bedst mulige bedemand. 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Algestrup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat