Undgå at betale for meget hos bedemanden i Allerød og omegn

Hvis du er i gang med at undersøge hvilken bedemand i Allerød eller omegn, der er den bedste og billigste, så vil du sandsynligvis opdage, at der ofte er meget stor prisforskel på bedemændene. Derfor er det rigtig vigtigt at være godt orienteret om, hvad det skal koste at benytte sig af en bedemand.

Vi anbefaler dig derfor at undersøge mulighederne på denne side nøje, før du blot vælger den første den bedste bedemand i Allerød. Prisniveauet for en begravelse er højt på landsplan - og også i Allerød. Derfor kan det være en god idé, at skabe sig et overblik over, hvad bedemandens ydelse kommer til at koste.

Udover bare prisen for bedemandens ydelser, skal du også huske at være opmærksom på omkostninger til fx blomster, begravelsesgilde og stenhugger. Disse skal oftest lægges oven i prisen på en bedemand, og en begravelse kan derfor nemt få en samlet pris på 30.000 til 50.000 kr. Vi anbefaler dig derfor at ringe gratis til begravelsesguiden for at få et godt råd med på vejen, før du henvender dig til en bedemand i Allerød.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Allerød og omegn på 71 71 11 00.

Hvordan finder du frem til den rette bedemand i Allerød eller omegn?

For pårørende er det ofte vanskeligt at vælge den rigtige bedemand. Vurderingen vil altid afhænge af den enkeltes behov. Det kan f.eks. være i form af de efterladtes økonomiske situation, særlige ønsker fra afdøde eller at man får et godt førstehåndsindtryk af bedemanden, når man ringer og snakker med dem. Hos Begravelsesguiden har vi testet bedemænd landet over, både på deres prisniveau, men lige så vigtigt, på deres kompetencer, venlighed og erfaring. Derfor kan et være fornuftigt at starte med at ringe ind til en snak med en af vores rådgivere, inden du tager kontakt til en bedemand.

De fleste pårørende har ikke så stor erfaring med at vælge bedemand, og derfor vælger de alene ved at se på prisen. Det kan dog være svært at gøre sig klog på priserne på hjemmesiderne hos de forskellige bedemænd, hvilket man risikerer at opdage for sent – en dårlig oplevelse, som ikke kan gøres om.

Det kan det være en god idé ikke kun at lede efter en bedemand i Allerød, men også at undersøge muligheden for at benytte en bedemand fra en naboby. Disse kan være både billigere og bedre. I en svær situation, kan en sådan opgave imidlertid virke uoverkommelig og unødig tidskrævende.

Derfor tilbyder Begravelsesguiden gratis rådgivning, så du med vores hjælp forhåbentligt kan finde den rette bedemand i Allerød, der kan hjælpe dig trygt igennem begravelsesforløbet.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Allerød - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat