Undgå at betale for meget hos bedemanden i Allerslev og omegn

Du kan komme ud for, at der er store prisforskelle imellem bedemændene i Allerslev og omegn. Derfor skal du altså være opmærksom inden du vælger en bedemand, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

I forbindelse med en komplet begravelse, skal du være opmærksom på de yderligere udgifter, der oftest opstår – dette være sig til blomster, indrykning af dødsannonce, gravsten, gravsted med videre. Det vil typisk sige, at prisen vil ende et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig til at ringe til en af vores dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak inden du kontakter en bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Allerslev og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand i Allerslev og omegn skal du vælge?

En begravelse er ofte en kompliceret begivenhed at planlægge, da der er mange ting at tage stilling til, når man vil sikre den bedst mulige afsked med afdøde. Som pårørende uden stor erfaring på området, kan det virke som en mere eller mindre umulig og tidskrævende opgave at vurdere bedemændenes kompetencer.

Det kan derfor være fristende blot at se på hvilken bedemand i Allerslev, der er billigst og vælge den pågældende, men det kan desværre føre til en skuffende oplevelse, hvis ikke bedemanden lever op til forventningerne og man ender med en utilfredsstillende oplevelse.

Du kan med fordel lede efter bedemænd udenfor Allerslev, da det vigtigste naturligvis er, at få opfyldt dine særlige ønsker indenfor rammerne af din økonomiske situation.

Det kan virke som en svær opgave at skulle vælge bedemand og derfor er vi altid klar til at hjælpe dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Allerslev - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat