Undgå at betale for meget hos bedemanden i Allese og omegn

Det er ikke usansynligt, at der er en stor prisforskel imellem bedemændene i Allese og omegn, derfor skal du altså være godt orienteret, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

Ved en komplet begravelse skal du være opmærksom på de ekstra udgifter, der oftest opstår – dette være sig til indkøb blomster, indrykning af dødsannonce, gravsten, gravsted med videre. Det vil typisk sige, at prisen vil ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig i denne forbindelse til at ringe til en af vores kompetente rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om dine behov inden du kontakter en bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvilken bedemand i Allese og omegn skal du vælge?

En begravelse er ofte en kompliceret begivenhed at arrangere, da der er mange ting at tage stilling til, når man vil sikre den bedst mulige afsked med afdøde. Som pårørende uden erfaring på området, kan det virke som en mere eller mindre umulig opgave at vurdere bedemændenes kompetencer.

Det kan derfor virke fristende blot at se på hvilken bedemand i Allerslev, der er billigst og vælge den pågældende, men dette må frarådes, da man kan risikere at vælge en mindre kompetent bedemand, der ikke lever op til forventningerne.

Du kan med fordel undersøge bedemænd udenfor Allese, da det vigtigste naturligvis er, at få opfyldt dine specielle ønsker for begravelsen indenfor rammerne af din økonomiske situation.

Det kan virke som en svær opgave at skulle vælge bedemand og derfor er vi altid klar til at hjælpe dig. 

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Allese - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat