Undgå at betale for meget hos bedemanden i Allingåbro og omegn

Der kan være stor forskel i priserne på diverse bedemænd – vores erfaringer viser os, at der selv på lokalt plan kan være en stor prisforskel.

I forlængelse af denne pris til bedemanden, skal du regne med ekstra omkostninger til eksempelvis blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre, hvilket betyder at en komplet begravelse hurtigt kan komme til at koste mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig derfor at ringe til en af vores dygtige rådgivere, inden du kontakter en bedemand i Allingåbro.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Allingåbro og omegn på 71 71 11 00.

Den rigtige bedemand for dig

Det kan være svært at skulle planlægge en begravelse – særligt når man ikke har den store erfaring på området. Når man dertil lægger de følelser et dødsfald oftest bringer med sig, bliver det ikke lettere at overskue.

Din økonomiske situation og dine specielle ønsker for begravelsen er naturligvis vigtige i forbindelse med planlægningen af begravelsen. Derfor kan det ikke anbefales blot at indhente priser fra de lokale bedemænd i Allingåbro og vælge den billigste - dette kan føre til et utilfredsstillende samarbejde, der ikke kan gøres om, da ikke alle bedemænd er lige kompetente. Det kan derimod være en god idé også at lede efter bedemænd udenbys, da det vigtigste naturligvis er at finde den bedemand, der kan opfylde lige netop dine ønsker.

De mange valgmuligheder kan dog gøre det endnu mere uoverskueligt at beslutte sig og derfor tilbyder Begravelsesguiden dig gratis rådgivning, når du har brug for det. 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Allingåbro - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat