Undgå at betale for meget hos bedemanden i Allinge og omegn

Bedemænd kan tage vidt forskellige priser for deres arbejde, hvilket du vil kunne se her på siden. Selv i Allinge eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er dermed nødvendigt at være sat lidt ind i sagen, så man ikke betaler mere end højst nødvendigt.

Indkøb af blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre, hører normalt ikke med i prisen til bedemanden – disse udgifter lægges dermed oveni. Du skal derfor ikke blive overrasket hvis en komplet begravelse ender med at koste mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig i denne forbindelse at tage kontakt til en af vores dygtige rådgivere, der kan guide dig på rette vej.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Allinge og omegn 

Hvilken bedemand der er mest optimal i din situation, kommer an på hvem der kan opfylde dine unikke ønsker for begravelsen indenfor det beløb du har sat af i denne forbindelse. Det kan dog som pårørende være svært at vurdere diverse bedemænds forskellige tilbud.

Da mange pårørende ikke har prøvet at vælge bedemand før, ender de ofte med at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste. Dette må dog frarådes, da man uvidende kan risikere at vælge en mindre kompetent bedemand, der ikke kan leve op til forventningerne.

De færreste er klar over at det er muligt også at undersøge bedemænd udenfor Allinge – dette kan være ganske fordelagtigt, da disse kan være både bedre og billigere for dig. Det kan dog føles som en vanskelig opgave at skulle beslutte sig, hvorfor Begravelsesguiden er klar til at rådgive dig i netop din situation.

 

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Allinge - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot