Undgå at betale for meget hos bedemanden i Almind og omegn

Der kan være temmelig stor forskel i priserne på diverse bedemænd. Det vil med andre ord sige, at det ikke er ligegyldigt hvilken bedemand du vælger. 

I forlængelse af prisen til bedemanden, skal du regne med ekstra udgifter til eksempelvis indkøb af blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre, hvilket betyder at en komplet begravelse hurtigt kan komme til at koste et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak, inden du kontakter en bedemand i Almind.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Almind og omegn på 71 71 11 00.

Dygtig bedemand til en fair pris?

Det kan være vanskeligt at arrangere en begravelse – særligt når man ikke har erfaring på området, hvilket de færreste pårørende har. Din økonomiske situation og dine specielle ønsker for begravelsen er naturligvis vigtige i forbindelse med planlægningen af begravelsen.

Det kan ikke anbefales blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd i Almind og vælge den billigste - dette kan føre til et utilfredsstillende samarbejde, der ikke kan gøres om, da ikke alle bedemænd er lige kompetente. Det kan imidlertid være en god idé at undersøge bedemænd udenbys, da det vigtigste naturligvis er at finde den bedemand, der bedst kan opfylde lige netop dine ønsker.

De mange valgmuligheder kan dog gøre det endnu mere uoverskueligt at beslutte sig og derfor tilbyder Begravelsesguiden dig gratis rådgivning, når du har brug for det. 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Almind - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat