Undgå at betale for meget hos bedemanden i Als og omegn

Som pårørende er det vigtigt, at du er opmærksom på bedemændenes forskellige priser, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr. 

Udover denne betaling til selve bedemanden kommer der typisk nogle ekstra udgifter i forbindelse med køb af blomster, gravsted, gravsten, indrykning af dødsannonce med videre, hvilket betyder at den endelige pris ofte ender mellem 30.000 og 50.000 kr. Ønsker du rådgivning ved valget af bedemand på Als sidder vores dygtige rådgivere klar til at besvare dine spørgsmål.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Als og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand på Als og omegn

Når man som pårørende ikke har megen erfaring med at vælge bedemand, kan det virke nemt blot at sammenligne priserne på de lokale og vælge den billigste. Dog kan det være en god idé at undersøge bedemændene udenfor Als, da de lokale ikke nødvendigvis er de bedste i din situation.

Din bedemand skal kunne opfylde dine særlige ønsker for begravelsen indenfor det beløb du har til rådighed, naturligvis. Samtidig er den rette bedemand vigtig, da der er mange ting at tage stilling til ved en begravelse.

Står man overfor adskillige bedemænd og deres tilbud kan det som pårørende være svært at vurdere, hvilken man er bedst tjent med – I denne forbindelse tilbyder Begravelsesguiden dig gratis rådgivning, når du har behov for det.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Als - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat