Undgå at betale for meget hos bedemanden i Andkær og omegn

Bedemænds priser kan være meget forskellige, derfor er det vigtigt, at du på forhånd er godt informeret, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

Indkøb af blomster, gravsted, gravsten, indrykning af dødsannonce og hvad der ellers hører med til en komplet begravelse, er udgifter, der kommer udover prisen på selve bedemanden. Du skal derfor regne med, at begravelsen ender i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vores rådgivere sidder klar til at besvare dine spørgsmål omkring valget af bedemand i Andkær og omegn – ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Andkær og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Andkær og omegn

Når man som pårørende ikke har den store erfaring med at vælge bedemand, kan det føles som en svær og tidskrævende opgave – dog er det vigtigt at finde den helt rigtige bedemand, da der er mange tin at tage stilling til. 

Dine særlige ønsker for begravelsen er naturligvis af stor betydning, men også din økonomiske situation er væsentlig – dog må det frarådes blot at indsamle og sammenligne priserne på de lokale bedemænd i Andkær og vælge den billigste. Desværre er ikke alle bedemænd lige kompetente og man kan være uheldig at vælge en med et blakket ry i branchen, der ikke lever op til forventningerne, hvilket typisk først opdages, når skaden er sket.

Det kan derimod være en god idé at undersøge bedemænd udenfor Andkær, da disse kan vise sig at være bedre i lige netop din situation og oven i købet vise sig at være billigere. Mange valgmuligheder kan dog gøre valget endnu sværere, men her er Begravelsesguiden klar til at rådgive dig, når du har brug for det.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Andkær - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat