Undgå at betale for meget hos bedemanden i Anholt og omegn

Som pårørende er det vigtigt, at du er opmærksom på bedemændenes varierende priser, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

Udover betalingen til selve bedemanden opstår der typisk ekstra udgifter i forbindelse med køb af blomster, gravsted, gravsten, indrykning af dødsannonce med videre, hvilket betyder at den endelige pris ofte ender et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Ønsker du rådgivning ved valget af bedemand på Anholt sidder vores dygtige rådgivere klar til at besvare dine spørgsmål.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Anholt og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand på Anholt og omegn

Når man som pårørende ikke har megen erfaring med at vælge bedemand, kan det virke nemt blot at indsamle priserne på de lokale og vælge den billigste. Dog kan det være en god idé også at undersøge bedemændene udenfor Anholt, da de lokale ikke nødvendigvis er de bedste i lige netop din situation.

Din bedemand skal kunne opfylde dine særlige ønsker for begravelsen indenfor det beløb du har til rådighed, naturligvis. Samtidig er den rette bedemand vigtig, da der er mange ting at tage stilling til ved en begravelse.

Det kan føles svært at skulle bedømme de forskellige bedemænd og deres tilbud – særligt når der er mange at vælge imellem. I denne forbindelse tilbyder Begravelsesguiden dig gratis rådgivning, når du har behov for det.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Anholt - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat