Undgå at betale for meget hos bedemanden i Arden og omegn

Når du undersøger bedemænds priser i Arden, kan du sagtens opleve, at der er stor prisofrskel imellem dem. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret inden du kontakter en bedemand.

Der opstår typisk en række ekstra udgifter, når man planlægger en komplet begravelse. Der skal eksempelvis købes blomster, indrykkes dødsannonce og betales for gravsten og gravsted med videre, hvilket betyder, at totalprisen ofte ender et sted mellem 30.000 og 50.000 kr.
Vi anbefaler dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere, der kan hjælpe med at finde den helt rigtige bedemand til dig – ganske gratis naturligvis.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Arden og omegn på 71 71 11 00.

Undgå de dyreste bedemænd i Arden og omegn

Det er de færreste pårørende, der har erfaring med at vælge bedemand, så du er ikke alene, hvis opgaven virker uoverskuelig og tidskrævende. Dog er den rigtige bedemand af stor betydning, da der er mange ting at tage stilling til i forbindelse med en begravelse.

Din økonomiske situation og specielle ønsker for begravelsen er naturligvis vigtige overvejelser at have med i planlægningen – derfor kan det ikke anbefales blot at indsamle priserne på de lokale bedemænd i Arden og vælge den billigste, da det kan føre til et utilfredsstillende samarbejde, der ikke kan gøres om. Det kan imidlertid være en fordel at lede efter bedemænd udenbys, da det vigtigste naturligvis er at finde en bedemand, der kan opfylde lige netop dine behov.

Med mange valgmuligheder kan det virke uoverskueligt at beslutte sig og derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning. 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Arden - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat