Undgå at betale for meget hos bedemanden i Arentsminde og omegn

Når du undersøger bedemænds priser i Arentsminde kan du opleve, at der kan være store prisforskelle. Derfor er det vigtigt at være godt orienteret inden du kontakter en bedemand, der måske er unødigt dyr.

Der opstår almindeligvis en række yderligere udgifter, når man arrangerer en komplet begravelse. Der skal eksempelvis typisk købes blomster, indrykkes dødsannonce, betales for gravsten og gravsted med videre, hvilket betyder, at totalprisen ofte ender et i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere, der kan hjælpe med at finde den helt rette bedemand til dig – ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Arentsminde og omegn på 71 71 11 00.

Dygtig bedemand i Arentsminde og omegn til en fair pris? 

Det er de færreste pårørende, der har nogen særlig erfaring med at vælge bedemand, så du er ikke alene, hvis opgaven virker svær og tidskrævende. Dog er den rigtige bedemand af stor betydning, da der er adskillige ting at tage stilling til i forbindelse med en begravelse.

Din økonomiske situation og særlige ønsker for begravelsen er naturligvis vigtige overvejelser at have med i planlægningen – derfor må det frarådes blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd i Arentsminde og vælge den billigste. Dette kan føre til et utilfredsstillende samarbejde, der ikke kan gøres om. Det kan imidlertid være en god idé at lede efter bedemænd udenbys, da det vigtigste naturligvis er at finde en bedemand, der kan opfylde lige netop dine behov.

Med en lang række af valgmuligheder kan det være endnu sværere at beslutte sig og derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning, når behovet opstår. 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Arentsminde - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat