Undgå at betale for meget hos bedemanden i Arnakke og omegn

Selv i samme by eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at
være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Såfremt du ønsker en komplet begravelse, opstår der ofte ekstra udgifter til indkøb af blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre, hvorfor den endelige pris typisk ender mellem 30.000 og 50.000 kr. Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål ved valget af bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Arnakke og omegn

Det er vigtigt, at du finder en bedemand du føler dig godt tilpas med og som kan opfylde dine særlige ønsker indenfor det beløb du har til rådighed. Derfor kan det ikke altid anbefales blot at vælge den billigste bedemand i Arnakke, da vedkommende ikke nødvendigvis er den rigtige til din situation.

Det kan derimod være fordelagtigt at undersøge bedemænd udenfor Arnakke, da disse kan være både bedre og billigere for dig. Dog kan det være svært som pårørende at vurdere flere forskellige bedemænd og skulle vælge den bedste – særligt når man ikke har meget erfaring.

Det kan føles svært at skulle bedømme de forskellige bedemænd og deres tilbud – særligt når der er mange at vælge imellem. I denne forbindelse tilbyder Begravelsesguiden dig gratis rådgivning, når du har behov for det.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Arnakke - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot