Undgå at betale for meget hos bedemanden i Arnum og omegn

Selv i Arnum og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Ønsker du en komplet begravelse, opstår der almindeligvis nogle ekstra udgifter til eksempelvis indkøb af blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre, hvorfor den endelige pris ofte ender et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vores dygtige rådgivere sidder naturligvis klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål ved valget af bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Arnum og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Arnum og omegn

Det er naturligvis vigtigt, at du finder en bedemand du føler dig godt tilpas med og som er i stand til at opfylde dine specielle ønsker for begravelsen indenfor det beløb du har til rådighed i denne forbindelse. Det kan derfor ikke anbefales blot at vælge den billigste bedemand i Arnum, da vedkommende ikke nødvendigvis er den rigtige til lige netop din situation, hvilket normalt først opdages, når det er for sent.

Det kan imidlertid være en fordel at lede efter bedemænd udenfor Arnum, da disse kan være både bedre og billigere for dig at samarbejde med. Dog kan det være vanskeligt som pårørende at vurdere mange forskellige bedemænd og vælge den rette – dette særligt når man ikke har meget erfaring på området.

Derfor er Begravelsesguiden klar til at rådgive dig – vi har vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan anbefale dig den optimale til dine behov og ønsker.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Arnum - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat