Undgå at betale for meget hos bedemanden i Asaa og omegn

Selv i Asaa og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Oveni udgifterne til bedemanden skal du forvente udgifter til eksempelvis indkøb af blomster, gravsten, gravsted, dødsannonce med videre, hvilket betyder at en komplet begravelse hurtigt kan ende i et beløb mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig derfor til at ringe til en af vores dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om, hvilke behov du har i forbindelse med valget af bedemand i Asaa og omegn.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvilken bedemand i Asaa og omegn er den rigtige for dig?

De pårørendes økonomiske situation, særlige ønsker samt ønsket om kvalitet for pengene, er af stor betydning for valget af bedemand. En begravelse kan være en følsom og uoverskuelig begivenhed at planlægge, hvilket blot understreger vigtigheden af den rette bedemand.

Ved udelukkende at basere valget af bedemand på baggrund af prisen, typisk grundet manglende erfaring på området, kan man ende med et skuffende samarbejde, der ikke kan gøres om.

Du skal imidlertid være opmærksom på, at det kan være en fordel for dig at undersøge bedemænd udenfor Asaa, da disse kan være både billigere og bedre til at opfylde dine krav til begravelsen.

Det kan dog være en mere eller mindre vanskelig og tidskrævende opgave at holde styr på flere forskellige bedemænd og vurdere hvem, der kan levere den bedste service – derfor tilbyder Begravelsesguiden dig gratis rådgivning, sådan at du ender med den bedemand, der passer bedst til din situation.

Service, kompetencer og pris er væsentlige aspekter af samarbejdet med bedemanden, af den grund har Begravelsesguiden vurderet landets bedemænd indenfor disse kriterier, så opgaven bliver lettere for dig.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Asaa - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot