Undgå at betale for meget hos bedemanden i Askov og omegn

Som pårørende er det vigtigt, at du er opmærksom på bedemændenes priser, da de kan være vidt forskellige - begravelsen kan nemlig hurtigt blive unødigt dyr.

Udover prisen på selve bedemanden opstår der ved en komplet begravelse typisk en række ekstra udgifter – eksempelvis ved køb af blomster, gravsted, gravsten, indrykning af dødsannonce med videre, hvorfor den endelige pris ofte ender i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Ønsker du hjælp til valget af bedemand i Askov, sidder vores kompetente rådgivere klar til at besvare dine spørgsmål.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Askov og omegn

Når man som pårørende ikke har særlig erfaring med at vælge bedemand, kan det virke fristende blot at sammenligne priserne på de lokale og ringe til den billigste. Dog kan det medføre en række fordele også at undersøge bedemændene udenfor Askov, da de lokale ikke nødvendigvis er de bedste for lige netop dig. Samtidig kan bedemændene udenbys også vise sig at være billigere og behageligere for dig at samarbejde med.

Din bedemand skal naturligvis kunne opfylde dine specielle ønsker for begravelsen indenfor det beløb du har til rådighed i denne forbindelse. Samtidig er den helt rigtige bedemand af stor betydning, da der er mange ting at tage højde for i forbindelse med en begravelse.

Det kan føles svært at skulle bedømme de forskellige bedemænd og deres tilbud – særligt når der er mange at vælge imellem. I denne forbindelse tilbyder Begravelsesguiden dig gratis rådgivning, når du har behov for det.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Askov - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot