Undgå at betale for meget hos bedemanden i Asnæs og omegn

Som pårørende er det vigtigt, at du er opmærksom på bedemændenes priser, der kan være ganske forskellige - begravelsen kan nemlig hurtigt blive unødigt dyr, hvis du blot vælger den første bedemand i Asnæs, du støder på. Selv i samme by og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Udover prisen på selve bedemanden opstår der i forbindelse med en komplet begravelse typisk en række ekstra udgifter – eksempelvis ved køb af blomster, gravsted, gravsten, indrykning af dødsannonce med videre, hvorfor den endelige pris ofte ender mellem 30.000 og 50.000 kr. Ønsker du rådgivning ved valget af bedemand i Asnæs, sidder vores kompetente rådgivere klar til at hjælpe dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Asnæs og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Asnæs og omegn

Din bedemand skal naturligvis kunne opfylde dine særlige ønsker for begravelsen indenfor det beløb du har til rådighed i denne forbindelse. Samtidig er den helt rigtige bedemand af stor betydning, da der er mange ting at tage stilling til i forbindelse med en begravelse.

Når man som pårørende ikke har erfaring med at vælge bedemand, kan det virke fristende blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og ringe til den billigste. Dog må det anbefales også at undersøge bedemænd udenfor Asnæs, da de lokale ikke nødvendigvis er de bedste for lige netop dig. Samtidig kan bedemændene udenbys også vise sig at være både billigere og behageligere for dig at samarbejde med.

Står man overfor adskillige bedemænds tilbud kan det som pårørende være svært at vurdere, hvilken man er godt tjent med – derfor har Begravelsesguiden vurderet landets bedemænd indenfor kompetencer, pris og service, så vi kan sætte dig i forbindelse med den rette bedemand i Asnæs og omegn til dine behov og ønsker.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Asnæs - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat