Undgå at betale for meget hos bedemanden i Assendløse og omegn

Som du formentlig hurtigt vil læse dig frem til her på siden, viser vores erfaringer os, at der kan være ganske stor forskel på bedemænds priser – selv i Assendløse og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Udover udgifterne til selve bedemanden skal du medregne ekstra udgifter til blomster, gravsted, gravsten og dødsannonce. Dette betyder, at totalprisen for en komplet begravelse kan ende et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at kontakte en af vores rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om dine ønsker for begravelsen, inden du ringer til en lokal bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Assendløse og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand i Assendløse og omegn skal du vælge?

At skulle planlægge afsked med afdøde kan føles som en uoverskuelig opgave, da der er mange ting at tage stilling til. Hvilken bedemand du skal vælge kommer naturligvis an på dine særlige ønsker samt din økonomiske situation, så begravelsen bliver inden for dine rammer.

Da mange pårørende ikke har den store erfaring med at vælge bedemænd, risikerer de at vælge en, der ikke lever op til deres forventninger, hvilket desværre oftest først opdages, når det er for sent. Vi anbefaler dig derfor også at undersøge bedemænd udenfor Assendløse, da dette kan medføre en række både økonomiske og samarbejdsmæssige fordele for dig.

Det kan være vanskeligt at bedømme bedemændenes kvalitet og kompetencer, så derfor har Begravelsesguiden vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan finde en kompetent bedemand i Assendløse og omegn til dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Assendløse - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat