Undgå at betale for meget hos bedemanden i Assentoft og omegn

Bedemænd kan tage temmelig forskellige priser for deres ydelser, hvilket du vil kunne læse dig frem til her på siden. Selv i Assentoft eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor en god idé at være sat en smule ind i sagen, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

Indkøb af blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre, hører almindeligvis ikke med i prisen til bedemanden – disse udgifter lægges derfor oveni prisen. Du skal derfor regne med at en komplet begravelse ender i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere, der kan hjælpe dig, når du har brug for det.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Assentoft og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Assentoft og omegn 

Hvilken bedemand der er optimal til din situation, kommer naturligvis an på hvem der kan opfylde dine specielle ønsker for begravelsen indenfor det beløb du har sat af i denne forbindelse. Det kan dog som pårørende være vanskeligt at vurdere diverse bedemænds forskellige priser og kompetencer.

Da mange pårørende ikke har erfaring med at vælge bedemand, ender de ofte med at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste, da dette virker nemmest. Dette kan dog ikke anbefales, da man uvidende kan komme til at vælge en mindre kompetent bedemand, der ikke lever op til forventningerne.

Ikke mange pårørende er klar over at det er muligt også at lede efter bedemænd udenfor Assentoft – dette opfordrer vi dig til, da disse kan være både bedre og billigere for dig. Det kan dog føles som en uoverskuelig opgave at skulle beslutte sig, hvorfor Begravelsesguiden er klar til at hjælpe dig i netop din situation.

 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Assentoft - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat