Undgå at betale for meget hos bedemanden i Auning og omegn

Bedemænd kan have meget forskellige priser, hvilket du vil kunne læse her på siden. Selv i Auning eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det anbefales derfor at være sat en smule ind i sagen på forhånd, så begravelsen ikke bliver dyrere end nødvendigt.

Indrykning af dødsannonce, indkøb af blomster, gravsten, gravsted med videre, hører typisk ikke med i prisen til bedemanden – disse udgifter kommer dermed oveni den omtalte pris. Du skal derfor regne med at en komplet begravelse oftest ender i en totalpris mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere, der kan hjælpe dig, når du har brug for det.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Auning og omegn 

Hvilken bedemand der er den rette for dig, kommer naturligvis an på hvem der kan opfylde dine specifikke ønsker for begravelsen indenfor rammerne af din økonomiske situation. Dog kan det som pårørende være svært at vurdere adskillige bedemænds priser og kompetencer.

Mange pårørende har ikke erfaring med at vælge bedemand og ender derfor ofte med blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og ringe til den billigste, da dette virker nemt og hurtigt. Det kan dog ikke anbefales, da man uvidende kan komme til at vælge en mindre kompetent bedemand.

Ikke mange pårørende er klar over at det kan lade sig gøre at vælge bedemænd udenfor Auning – det anbefales at undersøge disse nærmere, da de kan være både bedre og billigere for dig at samarbejde med. Det kan dog føles som en vanskelig og tidskrævende opgave at skulle beslutte sig for en bedemand – derfor er Begravelsesguiden klar til at hjælpe dig.

 

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Auning - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot