Undgå at betale for meget hos bedemanden i Avnbøl og omegn

Bedemændenes priser i Avnbøl kan være meget forskellige. Derfor anbefaler vi dig at være godt orienteret inden du kontakter en lokal bedemand.

Udgifter til eksempelvis blomster, gravsten, gravplads, dødsannonce med videre, skal du huske at tage højde for, når du overvejer prisen. Med disse ekstra udgifter kan en komplet begravelse hurtigt ende med at koste mellem 30.000 og 50.000 kr. Begravelsen kan nemt blive unødigt dyr, hvis du ikke er opmærksom på hvilken bedemand du vælger. Vi opfordrer dig derfor til at kontakte en af vores rådgivere til en gratis og uforpligtende snak, så vi kan hjælpe med at finde den helt rigtige bedemand til dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Undgå den dyreste bedemand i Avnbøl og omegn

En begravelse er ofte en kompleks størrelse og der er mange ting at tage stilling til, når man skal planlægge afsked med afdøde. Som pårørende kan det være svært at vurdere bedemændene og deres kompetencer – særligt når man ikke har megen erfaring på området.

Hvilken bedemand i Avnbøl, der er mest optimal for dig, kommer blandet andet an på dine særlige ønsker for begravelsen og din økonomiske situation. Her skal du imidlertid være opmærksom på, at det kan være både billigere og behageligere at samarbejde med en bedemand udenfor Avnbøl, hvorfor vi opfordrer dig til også at lede udenbys.

Ved blot at vælge den billigste lokale bedemand du kan finde, kan du risikere et skuffende samarbejde, der ikke lever op til dine forventninger.

De mange valgmuligheder kan dog gøre beslutningen endnu sværere – derfor sidder Begravelsesguiden klar til at rådgive dig gratis. 

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Avnbøl - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot