Undgå at betale for meget hos bedemanden i Båring og omegn

Du skal være opmærksom på, at forskellen i priserne for bedemænd i Båring og omegn kan være meget stor. Af denne årsag er det vigtig, at du nøje orienterer dig omkring, hvilke muligheder der er inden du tager en den endelige beslutning. 

Det omtalte beløb dækker udgifterne til bedemanden, men ved en komplet begravelse opstår der typisk ekstra udgifter i form af gravsted, gravsten, blomster og indrykning af dødsannonce. Samlet vil den totale pris dermed ofte ende mellem 30.000 og 50.000 kr. Du kan altså hurtigt komme til at betale mere end højst nødvendigt, hvorfor vi anbefaler dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om din situation.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Båring og omegn på 71 71 11 00.

Dygtig bedemand i Båring og omegn til en fair pris?

Mange mennesker har ikke erfaring med at planlægge en begravelse og det kan være en svær opgave i sig selv. Din økonomiske situation og særlige ønsker for begravelsen er naturligvis vigtige overvejelser at have med i planlægningen.

Mange pårørende ender blot med at indsamle og sammenligne priserne på de lokale bedemænd, hvorefter valget falder på den billigste, men der kan være temmelig stor forskel på bedemænds kompetencer. Valget af den forkerte bedemand kan desværre føre til et utilfredsstillende samarbejde, der ikke lever op til dine forventninger.

Det kan imidlertid nogengange være en god idé også at undersøge bedemænd udenbys, da det vigtigste naturligvis er at finde den bedemand, der bedst kan opfylde dine behov.

Med mange bedemænd og forskellige priser kan det virke uoverskueligt at beslutte sig. Derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning, så valget bliver nemmere for dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Båring - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat