Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bårse og omegn

Selv i Bårse og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Udover udgifterne til selve bedemanden, vil der i forbindelse med en komplet begravelse normalt opstå en række ekstra udgifter i form af gravsted, gravsten, blomster og indrykning af dødsannonce. Samlet vil den totale pris dermed typisk ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Du kan derfor hurtigt komme til at betale mere end højst nødvendigt, hvorfor vi anbefaler dig at ringe til en af vores rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om lige netop din situation.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Bårse og omegn

Mange mennesker har ikke erfaring med at arrangere en begravelse og det kan være en svær opgave i sig selv. Din økonomiske situation og specielle ønsker for begravelsen er naturligvis vigtige overvejelser at have med i planlægningen, hvilket den rette bedemand kan hjælpe dig med.

Mange pårørende ender desværre med blot at indsamle og sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd, hvorefter valget falder på den billigste, men der kan være ganske stor forskel på forskellige bedemænds kompetencer. Valget af en bedemand kan desværre føre til et utilfredsstillende samarbejde, der ikke lever op til dine forventninger og ej heller gøres om.

Det kan imidlertid anbefales også at være opmærksom på bedemænd udenbys, da det vigtigste naturligvis er at finde den bedemand, der bedst kan opfylde dine behov. Samtidig kan bedemændene udenbys vise sig at være både bedre og billigere for dig.

Med mange forskellige bedemænd, priser og tilbud kan det føles uoverskueligt at beslutte sig. Derfor tilbyder Begravelsesguiden dig gratis rådgivning, så valget bliver nemmere for dig. Vi har bedømt landets bedemænd ud fra kriterier som service, kompetencer og pris, for at sikre dig det bedst mulige samarbejde med den helt rigtige bedemand i Bårse og omegn.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Bårse - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot