Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bække og omegn

Selv i Bække og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Udgifterne til selve bedemanden er én ting, men ved en komplet begravelse opstår der typisk yderligere udgifter du skal være opmærksom på. Normalt skal der købes eksempelvis blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce og så videre, hvilket betyder, at den samlede pris normalt ender mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at ringe til en af vores rådgivere, der kan hjælpe dig med valget af bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Bække og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand i Bække og omegn skal du vælge?

En begravelse er ofte en kompleks størrelse, da der er mange beslutninger at træffe – kombineret med de fleste pårørendes manglende erfaring med hensyn til valg af bedemand, bliver det endnu mere uoverskueligt.

Naturligvis er dine unikke ønsker i fokus, men også din økonomiske situation har betydning, når du skal vælge bedemand – du skal i denne forbindelse være opmærksom på, at det kan anbefales at tage kontakt til bedemænd udenfor Bække. Disse kan være både bedre og billigere for dig og du risikerer ikke at træffe dine beslutning alene på baggrund af prisforskelle, men sørger for, at dine behov opfyldt.

For at gøre beslutningen lettere for dig, har Begravelsesguiden vurderet landets bedemænd indenfor venlighed, kompetencer og pris og vi er klar med gratis rådgivning, når du skal vælge bedemand i Bække og omegn.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Bække - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat