Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bækmarksbro og omegn

Selv i Bækmarksbro og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

I forbindelse med en komplet begravelse skal du være opmærksom på ekstra udgifter såsom køb af blomster, gravsted, gravsted og indrykning af dødsannonce. Med disse ekstra indkøb skal du kalkulere med et beløb mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi råder dig til at ringe til en rådgiver til en gratis og uforpligtende snak, inden du kontakter en bedemand i Bækmarksbro.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Bækmarksbro og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Bækmarksbro og omegn

Det kan være svært som pårørende at vurdere hvilken bedemand, der er bedst i situationen. Det skyldes, at en begravelse er en kompleks størrelse og at der er mange ting at tage stilling til i denne forbindelse. Valget af bedemand afhænger blandt andet af din økonomiske situation, dine særlige ønsker og hvad der er bedst til prisen.

Mange pårørendes begrænsede erfaring med at vælge bedemand, medfører at priserne typisk blot sammenlignes, hvorefter den billigste bedemand vælges. Der kan dog være ganske stor forskel på bedemændene i Bækmarksbro – både når det kommer til pris og kvalitet. Det anbefales derfor, at du også undersøger bedemænd i Bækmarksbros omegn, da et godt samarbejde omkring begravelsen naturligvis har førsteprioritet. Yderligere kan bedemændene udenbys være både billigere og bedre for dig.

Det kan dog virke som et mere eller mindre umuligt valg – særligt når man står overfor adskillige valgmuligheder. Derfor har Begravelsesguiden vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan hjælpe dig med at vælge den rette bedemand.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Bækmarksbro - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat