Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bælum og omegn

Selv i Bælum og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden - så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

Ved en komplet begravelse skal du imidlertid være opmærksom på ekstra udgifter som eksempelvis køb af blomster, gravsted, gravsted og indrykning af dødsannonce med videre. Med disse ekstra omkostninger skal du regne med en pris mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at ringe til en rådgiver til en gratis og uforpligtende snak om dine behov, inden du kontakter en bedemand i Bælum.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Bælum og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Bælum og omegn

Det kan som pårørende være svært at vurdere hvilken bedemand, man er bedst tjent med. Det skyldes, at en begravelse er en kompleks størrelse, da at der er mange ting at tage stilling til. Valget af bedemand påvirkes blandt andet af din økonomiske situation, dine specielle ønsker og hvad der er bedst til prisen.

Mange pårørendes begrænsede erfaring med at vælge bedemand, medfører at priserne typisk blot sammenlignes, hvorefter den billigste bedemand vælges. Der kan dog være stor forskel på bedemændene i Bælum – både når det kommer til pris og kvalitet. Det anbefales derfor, at du også undersøger bedemænd i omegnen af Bælum, da et godt samarbejde omkring begravelsen naturligvis har førsteprioritet. Yderligere kan bedemændene udenbys vise sig at være både billigere og bedre for dig at samarbejde med.

Det kan dog virke som et mere eller mindre umuligt valg – især når man står overfor en lang række valgmuligheder. Derfor har Begravelsesguiden vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan hjælpe dig med at vælge den helt rigtige bedemand til din situation.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Bælum - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat