Undgå at betale for meget hos bedemanden i Balle og omegn

Prisen for en bedemand i Balle kan variere meget og du kan komme til at betale helt op mod 50.000 kr. for en komplet begravelse, hvis du blot vælger den nærmeste bedemand. Derfor kan det være værd at kigge på bedemænd i nabobyerne, da det ofte kan betale sig, at benytte sig af deres ydelser i stedet. Du bør desuden være opmærksom på, at der er flere udgifter end dem til bedemanden såsom blomster, gravsten, gravsted og dødsannoncer.

Kender du ikke priserne på bedemændene i dit lokalområde, kan du ringe til os og så guider vi dig til den bedemand, der passer til lige netop din økonomiske situation.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Balle og omegn på 71 71 11 00.

Hvordan finder jeg en dygtig bedemand?

Hvilken bedemand, der er bedst til dine behov afhænger af flere forskellige faktorer. Bedemanden med den gode pris er ikke nødvendigvis bedemanden med de bedste ydelser. Derfor er det vigtigt også vurdere andre aspekter som service og ry.

Da de fleste pårørende har meget lidt eller ingen erfaring med bedemænd, kan det være svært for dem at vide hvilken bedemand, der er bedst for dem. Lever bedemanden ikke op til dine forventninger, opdages det som regel først når skaden er sket.

Du kan altid tage en uforpligtende snak med os, så vi kan hjælpe dig med at finde en bedemand, der kan opfylde dine unikke ønsker.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Balle - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat