Undgå at betale for meget hos bedemanden i Ballerup og omegn

I Ballerup eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Ved en begravelse er der en række udgifter til bedemanden, som der skal tages højde for. Dette kan være gravsten, gravplads, dødsannoncer og blomster. Derfor kan en fuld begravelse nemt koste mellem 30.000 kr. og 50.000 kr. Begravelsesguiden råder derfor alle til at tage en uforpligtende snak med en rådgiver hos os før man tager kontakt til sin lokale bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Ballerup og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand bør du vælge i Ballerup og omegn?

Det er ikke altid nemt at vurdere hvilken bedemand der passer bedst til ens egne behov. En begravelse kan være et forvirrende arrangement at holde styr på uden erfaring og det er for de fleste første gang at de arrangerer det. Yderligere kan dine økonomiske overvejelser har have en stor betydning for dine ønsker til arrangementet.

Mange pårørende har ikke erfaring med at arrangere begravelser og vi kan derfor ikke anbefales selv at stå for indhentning af tilbud, da disse kan være svære selv at sammenligne og vurdere. Vi anbefaler derfor at kontakte Begravelsesguiden før man skal vælge bedemand på egen hånd. Erfaring viser os at man kan risikere at det ender med at man først længere henne i processen opdager at den valgte bedemand ikke lever op til forventningerne.

Det er derfor desværre meget almindeligt at vælge den lokale bedemand, som ligger placeret tættest på selvom den bedemand hverken behøver have den højeste kvalitet eller den laveste pris. Netop derfor har Begravelsesguiden vurderet landets bedemænd på 3 områder; venlighed, kompetencer og pris. Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med at vælge den bedemand, som passer bedst til dine nuværende behov og ønsker.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Ballerup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat