Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bangsebro og omegn

Priserne hos forskellige bedemænd kan spænde vidt, derfor er det naturligvis vigtigt at du ser dig godt om inden du beslutter dig, så du får mest muligt ud af dine penge.

Ud over prisen til bedemanden, kommer der ofte yderligere udgifter til indkøb af blomster, gravsten, gravsted, dødsannonce med videre, hvorfor den totale pris kan løbe op på et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Så tøv endelig ikke med at ringe til en af vores dygtige rådgivere for en gratis og uforpligtende snak dine behov.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Bangsebro og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand bør du vælge?

At planlægge en begravelse, er ikke noget man bare lige gør, der er mange ting at tage højde for, når man vil sikre den bedst mulige afsked med afdøde. Som pårørende står man ofte uden stor erfaring på området, hvorfor det kan det føles som en uoverkommelig opgave at vurdere bedemændenes kompetencer.

Man kan være tilbøjelig til blot at se på hvilken bedemand i Bangsebro, der er billigst, men det kan desværre føre til en skuffende oplevelse, hvis ikke bedemanden lever op til forventningerne. Du kan med fordel lede efter bedemænd i omegnen af Bangsebro, da det vigtigste naturligvis er at få opfyldt dine særlige ønsker inden for rammerne af det beløb, du vil sætte af til opgaven.

Det kan være svært at skulle vælge bedemand og derfor er vi altid klar til at hjælpe dig. 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Bangsebro - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat