Undgå at betale for meget hos bedemanden i Barrit og omegn

Priserne kan svinge meget fra den ene bedemand til den anden, derfor er det naturligvis vigtigt, at du er nøje orienteret inden du beslutter dig, så du får mest muligt for dine penge.

Prisen til bedemanden, er ikke den eneste udgift du skal tage højde for - der kommer ofte yderligere udgifter til indkøb af blomster, gravsten, gravsted, dødsannonce med videre, hvorfor den totale pris kan løbe op på et sted mellem 30.000 og 50.000 kr.
Derfor kan du med stor fordel ringe til en af vore dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om lige netop dine behov.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvilken bedemand bør du vælge?

Det er ikke nødvendigvis nemt at planlægge en begravelse. Tiden er knap og der kan være store følelser involveret. Der er mange ting at tage højde for, når man vil sikre den bedst mulige afsked med afdøde. Som pårørende uden stor erfaring på området, kan det føles som en uoverkommelig opgave at vurdere forskellige bedemænds kompetencer.

Det kan være fristende bare at finde den billigste bedemand i Barrit, men det kan desværre føre til en skuffende oplevelse, hvis ikke bedemanden lever op til forventningerne. Du kan med fordel lede efter bedemænd i nærområdet af Barrit, da det vigtigste naturligvis er at få opfyldt dine særlige ønsker inden for rammerne af en rimelig økonomi.

Det kan virke som en svær opgave at skulle vælge bedemand og derfor er vi altid klar til at hjælpe dig. 

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Barrit - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat