Undgå at betale for meget hos bedemanden i Beder-Malling og omegn

Selv i Beder-Malling og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden - så du får mest muligt for dine penge.

Ud over prisen for bedemanden kommer der normalt yderligere udgifter til indkøb af eksempelvis blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre, hvorfor den totale pris hurtigt kan ende et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi kan derfor kun anbefale dig at ringe til en af vores kompetente rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om lige netop dine behov i forbindelse med valget af bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvilken bedemand bør du vælge?

En begravelse kan være svær at håndtere, da der typisk kun er kort tid, hvor mange tanker præger situationen og samtidig der er mange ting at tage højde for, når man vil sikre, at afdødes sidste vilje opfyldes.

Som pårørende har man måske ikke stor erfaring på området og derfor kan det føles som en mere eller mindre uoverkommelig opgave at vurdere forskellige bedemænds kompetencer. Det kan være fristende blot at se på, hvilken bedemand i Beder-Malling, der er billigst, men det kan desværre føre til en skuffende oplevelse, hvis ikke bedemanden lever op til forventningerne, da ikke alle bedemænd er lige dygtige.

Du kan med fordel også lede efter bedemænd i nærheden af Beder-Malling, da det vigtigste naturligvis er at få opfyldt dine særlige ønsker inden for rammerne af din økonomiske situation.

Det kan dog virke som en vanskelig opgave at skulle vælge den rigtige bedemand og derfor er vi naturligvis altid klar til at hjælpe dig – Begravelsesguiden har undersøgt landets bedemænd indenfor kvaliteter som service, kompetencer og pris og føler os dermed klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige bedemand, der opfylder dine behov.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Beder-Malling - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot