Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bedsted og omegn

Selv i Bedsted og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden - så du får mest muligt for dine penge.

I forlængelse af denne pris kommer der ofte yderligere udgifter i forbindelse med indkøb af blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre, hvorfor den totale pris let kan ende mellem 30.000 og 50.000 kr.

Vi anbefaler dig derfor at ringe til en af vores dygtige rådgivere til en uforpligtende snak om lige netop dine behov – ganske gratis naturligvis.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Bedsted og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand bør du vælge?

En begravelse kræver ofte en del planlægning, da der er mange ting at tage højde for, når man vil sikre den bedst mulige afsked med afdøde, hvilket blot understreger vigtigheden af en dygtig bedemand.

Som pårørende uden erfaring på området, kan det føles som en vanskelig opgave at vurdere bedemændenes kompetencer og tilbud. Umiddelbart kan det være fristende blot at finde den billigste bedemand i Bedsted, men dette kan desværre føre til en skuffende oplevelse, da ikke alle bedemænd er lige dygtige.

Du kan med fordel lede efter bedemænd i Bedsteds omegn, da det vigtigste naturligvis er at få opfyldt dine unikke ønsker med det beløb du har til rådighed.

Det kan være temmelig svært at vælge den helt rigtige bedemand, så derfor er vi altid klar til at hjælpe dig – vi undersøger løbende landets bedemænd inden for kvaliteter som service, kompetencer og pris. Dette gør os i stand til at hjælpe dig med at finde en kompetent bedemand i lige netop din situation.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Bedsted - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat