Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bellinge og omegn

Selv i Bellinge og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden - så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

Udover den egentlige udgift til bedemanden, opstår der ofte yderligere udgifter ved indkøb af blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre, hvorfor den totale pris kan løbe op i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig derfor at ringe til en af vores kompetente rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om lige netop dine ønsker og behov til en bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvilken bedemand bør du vælge?

Det er ikke nødvendigvis let at planlægge en begravelse, hvilket vi har fuld forståelse for. Der er mange ting at tage højde for, hvorfor den helt rigtige bedemand er af stor betydning. De færreste pårørende har erfaring på området, så kan det føles som en mere eller mindre uoverkommelig opgave at vurdere bedemændenes kompetencer og tilbud.

Det kan derfor virke fristende blot at se på hvilken bedemand i Bellinge, der er billigst, men det kan desværre føre til en skuffende oplevelse, hvis ikke bedemanden lever op til dine forventninger. Du kan med fordel lede efter bedemænd i området omkring Bellinge, da det vigtigste naturligvis er at få opfyldt dine ønsker inden for rammerne af din økonomi.

Det kan være en vanskelig opgave at vælge bedemand og derfor er vi altid klar til at hjælpe dig, når du har brug for det. Begravelsesguiden har undersøgt landets bedemænd inden for kvaliteter som service, kompetencer og pris og vi føler os dermed klar til at hjælpe med at finde den bedste bedemand til din situation.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Bellinge - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot