Undgå at betale for meget hos bedemanden i Benløse og omegn

Det ses ofte at der kan være markant forskel på diverse begravelsesforretningers priser. Med en prisforskel på mange tusinde kroner, er det derfor en god idé at du skal er godt orienteret inden du kontakter en bedemand i Benløse og omegn. 

For at give et mere korrekt billede af den endelige pris, skal indkøb af blomster, gravsten, gravsted og indrykning af dødsannonce og andet også medregnes. Disse udgifter kommer udover selve bedemanden og det betyder ofte at prisen for en komplet begrvelse ofte ender på et prisleje mellem 30.000-50.000 kr.

Vi anbefaler dig derfor at ringe ind til en af vores dygtige rådgivere, der kan rådgive dig – ganske gratis og uforpligtende.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Benløse og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand bør du vælge?

Vi har fuld forståelse for, at det kan føles uoverskueligt at vurdere mange forskellige bedemænd især hvis man som pårørende ikke har prøvet det før og ikke har den store erfaring. Hvilken bedemand, der er bedst for dig, kommer naturligvis an på hvilke specielle ønsker du har og hvordan din økonomiske situation ser ud.

Det kan virke fristende blot at sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd i Benløse og omegn og derved vælge den billigste, men dette kan desværre føre til et samarbejde, der ikke lever op til dine forventninger. Det kan derfor være en fordel for dig at kontakte bedemænd udenbys – disse kan være både bedre og billigere for dig at samarbejde med.

Det kan være vanskeligt at beslutte sig – særligt hvis man står overfor mange valgmuligheder. Derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning, så du ender med den bedst mulige bedemand.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Benløse - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat