Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bevtoft og omegn

Selv i Bevtoft og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden - så begravelsen ikke bliver dyrere end højst nødvendigt.

Udover dette beløb til bedemand opstår der typisk yderligere udgifter til indkøb af blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre, hvorfor den totale pris kan ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Derfor kan vi kun anbefale dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere for en gratis og uforpligtende snak om lige netop dine ønsker i forbindelse med bedemanden og begravelsen.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Bevtoft og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand bør du vælge?

En begravelse kan være en kompliceret opgave at stå overfor, da der er mange ting at tage højde for, hvorfor den rette bedemand har stor betydning. Som pårørende er du måske uden stor erfaring på området og det kan derfor føles som en uoverskuelig opgave at vurdere de forskellige bedemænds kompetencer.

Det kan være nærliggende blot at se på hvilken bedemand i Bevtoft, der er billigst, men det kan desværre føre til en skuffende oplevelse, hvis ikke bedemanden lever op til forventningerne. Du kan imidlertid få meget ud af at lede efter bedemænd uden for Bevtoft, da disse kan være både bedre og billigere for dig.

Vi er indforståede med det kan være svært at skulle vælge bedemand og derfor er vi altid klar til at hjælpe dig, når du har brug for det – da vi løbende undersøger landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris og føler os dermed klar til at hjælpe dig med at finde den bedst mulige bedemand til din situation.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Bevtoft - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat