Undgå at betale for meget hos bedemanden i Billum og omegn

Selv i Billum og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden - og her kan Begravelsesguiden være til din hjælp.

Du skal være opmærksom på, at en komplet begravelse også indebærer udgifter til blomster, gravsten, gravplads og dødsannonce – med alle disse udgifter kan den samlede pris løbe op på mellem 30.000 og 50.000 kr., hvis du skal tage den bedst mulige afsked med afdøde. Derfor anbefaler vi dig at tage en uforpligtende snak med en af vores rådgivere, inden du kontakter en bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Billum og omegn på 71 71 11 00.

Den bedste bedemand til dig

Planlægningen af en begravelse kan ofte føles uoverskuelig og besværlig. Det kan være svært at vurdere hvilken bedemand, der kan opfylde ens behov. Der skal også tages højde for den økonomiske situation, de konkrete ønsker og prisen, hvilket mange pårørende ikke har megen erfaring med.

Ofte indsamles og sammenlignes priserne på diverse lokale bedemænd, hvorefter nogle træffer en beslutning. Dette kan dog føre til et samarbejde og en begravelse, der ikke lever op til forventningerne for de efterladte – dette opdages desværre oftest først, når skaden er sket.

Derfor er det vigtigt at være opmærksom på at bedemænd udenbys kan være både bedre og billigere. Uanset hvor bedemanden kommer fra, kan det føles som en stor og uoverkommelig opgave for de pårørende at skulle vurdere pris og kvalitet. Vi rådgiver gratis, når denne beslutning skal træffes.

Begravelsesguiden har vurderet landets bedemænd på kvaliteter som service, kompetencer og pris, for at sikre dig en kompetent bedemænd i Billum og omegn, således at I får det bedst mulige samarbejde.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Billum - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat