Undgå at betale for meget hos bedemanden i Birgittelyst og omegn

Selv i Birgittelyst og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden. Her vil Begravelsesguiden meget gerne være til hjælp.

Du skal desuden være opmærksom på, at en komplet begravelse også indebærer udgifter som blomster, gravsten, gravplads og dødsannonce. Med alle disse udgifter kan den samlede regning løbe op i priser mellem 30.000 kr. og 50.000 kr., hvis du vil tage den bedst mulige afsked med afdøde. Derfor kan du med fordel tage en uforpligtende snak med en rådgiver, inden du kontakter en bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Vi vurderer bedemænd i Birgittelyst og omegn

Planlægningen af en begravelse kan ofte føles uoverskuelig og når man står i en sådan situation kan det være svært at vurdere hvilken bedemand, der kan opfylde ens behov. Der skal tages højde for den økonomiske situation, de konkrete ønsker og prisen, hvilket mange pårørende ikke har megen erfaring med.

Det kan være fristende at nøjes med at sammenligne priserne på et par lokale bedemænd og træffe en beslutning på dette grundlag. Det kan dog føre til et samarbejde og en begravelse, der ikke lever op til forventningerne for de efterladte – dette opdages desværre oftest først, når skaden er sket.

Derfor er det vigtigt at være opmærksom på, at bedemænd i omegnen kan være både bedre og billigere. Med mange valgmuligheder kan det føles som en stor og uoverkommelig opgave for de pårørende at træffe dette valg – derfor rådgiver vi dig gratis, når beslutningen skal træffes.

Begravelsesguiden har vurderet landets bedemænd på kvaliteter som service, kompetencer og pris, for at sikre dig den rette bedemand i Birgittelyst og omegn, således at I finder en god løsning.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Birgittelyst - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot